Om mig:
Jeg hedder Marie Overgaard.  I 2005 færdiggjorde jeg 3 års sygeplejerskestudie og i 2008 blev jeg uddannet statsautoriseret fodterapeut.
 
Efter knap fire års erfaring fra Klinik for Fodterapi, fulgte jeg drømmen om at åbne Feet by Mo med fokus på en kombination af professionel fodterapi og klassisk pedicure.
 
Netop den kombination har rigtig mange kunder gennem tiden efterspurgt og efter utallige opfordringer har jeg åbnet Feet by Mo i juni 2011.
 
Min store passion er at gøre føddernes sundhedsmæssige status og hudens barriere så stærk og modstandsdygtig som mulig. Det frigiver en masse god energi at begive sig rundt på sunde og velplejede fødder.
Klinikken:
Feet by Mo ligger i lyse og åbne omgivelser med udsigt over Nørregade i hjertet af København. Det er en yderst central adresse kun 50 meter fra Nørreport station. 
 
Feet by Mo er en del af et større klinikfællesskab med frisører, akupunktør, zoneterapeut, massører mm. Der er en god stemning blandt alle behandlere i huset og som kunde har du rig mulighed for at planlægge forskellige behandlinger i forlængelse af hinanden.
 
Hos Feet by Mo starter en behandling altid med et varmt fodbad. 
Hygiejne og sterile instrumenter er altid 100% i orden ved hver behandling.
Her på klinikken er det er en oplagt mulighed, at læne sig tilbage, lukke øjnene og hvile krop og sjæl mens fødderne ordnes.

Som kunde får du hver 7. klassisk fodbehandling til halv pris, hvis du medbringer dit Feet by Mo stempelkort ved hver behandling.
Klinikken modtager forbrugsforeningen samt Sygeforsikring Danmark gr. 1 og 2.

 

 
Nørregade 47, 1165 København K - Telefon: 29918386 - E-mail: info@feetbymo.dk
Luk