Om mig:
Jeg hedder Marie Overgaard.  I 2005 færdiggjorde jeg 3 års sygeplejerskestudie og i 2008 blev jeg uddannet statsautoriseret fodterapeut.
 
Efter knap fire års erfaring fra Klinik for Fodterapi, fulgte jeg drømmen om at åbne Feet by Mo med fokus på en kombination af professionel fodterapi og klassisk pedicure.
 
Netop den kombination har rigtig mange kunder gennem tiden efterspurgt og efter utallige opfordringer har jeg åbnet Feet by Mo i juni 2011.
 
Min store passion er at gøre føddernes sundhedsmæssige status og hudens barriere så stærk og modstandsdygtig som mulig. Det frigiver en masse god energi at begive sig rundt på sunde og velplejede fødder.
Klinikken:
Feet by Mo ligger i lyse og åbne omgivelser med udsigt over Nørregade i hjertet af København. Det er en yderst central adresse kun 50 meter fra Nørreport station. 
 
Feet by Mo er en del af et større klinikfællesskab med frisører, personlig spray tanning, negletekniker og zoneterapeut. Der er en god stemning blandt alle behandlere i huset og som kunde har du rig mulighed for at planlægge forskellige behandlinger i forlængelse af hinanden.
 
Hos Feet by Mo bliver du altid tilbudt en kop kaffe, cafe latte, cappuccino, espresso, kakao, the eller vand, og der er masser af magasiner og blade at læse i. Det er også muligt at læne sig tilbage, lukke øjnene og hvile krop og sjæl.

Som kunde får du hver 6. klassisk fodbehandling gratis, hvis du medbringer dit Feet by Mo stempelkort ved hver behandling.
Der gives 20% i rabat til studerende ved forevisning af studiekort.
Feet by Mo modtager forbrugsforeningen samt Sygeforsikring Danmark.

 

 
Nørregade 47, 1165 København K - Telefon: 29918386 - E-mail: info@feetbymo.dk
Luk