Om mig:

Jeg hedder Marie Overgaard. 
I 2005 færdiggjorde jeg 3 års sygeplejerskestudie og i 2008 blev jeg uddannet Statsautoriseret fodterapeut fra skolen i København
 
Efter knap fire års erfaring fra en Klinik for Fodterapi, fulgte jeg drømmen om at åbne Feet by Mo, med fokus på en kombination af professionel fodterapi og klassisk pedicure.
 
Netop den kombination, har rigtig mange kunder gennem tiden efterspurgt og efter utallige opfordringer, åbnede jeg Feet by Mo i juni 2011, hvor jeg arbejder alene.
 
Min store passion er, at gøre føddernes sundhedsmæssige status og hudens barriere så stærk og modstandsdygtig som mulig. Det frigiver en masse god energi, at begive sig rundt på sunde og velplejede fødder.

Klinikken:

Feet by Mo ligger i lyse og åbne omgivelser med udsigt mod Torvehallerne i hjertet af København. Det er en yderst central adresse kun 50 meter fra Nørreport station. 

Vigtig information
Feet by Mo flytter adresse d. 15 maj 2017.
Herefter vil klinikken ligge på Vendersgade 3, 1363 Kbh K.

Klinikken har lukket for tilgang af nye kunder
 
Hos Feet by Mo starter en behandling altid med et varmt fodbad. 
Hygiejne og sterile instrumenter er altid 100% i orden ved hver behandling.
Her på klinikken er det er en oplagt mulighed, at læne sig tilbage, lukke øjnene og hvile krop og sjæl mens fødderne ordnes.

Alle priser stiger med 25 kr. fra d. 1. maj 2018

Som kunde får du hver 7. klassisk fodbehandling til halv pris, hvis du medbringer dit Feet by Mo stempelkort ved hver behandling.
Klinikken modtager Forbrugsforeningen samt Sygeforsikring Danmark gr. 1 og 2.

 

 
Vendersgade 3, 1363 København K - Telefon: 29918386 - E-mail: info@feetbymo.dk
Luk