Om Feet by Mo

Om Marie Overgaard

I 2005 færdiggjorde jeg 3 års sygeplejerskestudie og i 2008 blev jeg uddannet Statsautoriseret fodterapeut fra skolen i København.

Efter knap fire års erfaring fra en Klinik for Fodterapi, fulgte jeg drømmen om at åbne Feet by Mo, med fokus på en kombination af professionel fodterapi og klassisk pedicure. Netop den kombination, har rigtig mange kunder gennem tiden efterspurgt og efter utallige opfordringer, åbnede jeg Feet by Mo i juni 2011, hvor jeg arbejder alene.

Min store passion er, at gøre føddernes sundhedsmæssige status og hudens barriere så stærk og modstandsdygtig som mulig. Det frigiver en masse god energi, at begive sig rundt på sunde og velplejede fødder.

Mere om Klinikken

Feet by Mo holder til i lyse og hyggelige lokaler, i en lille oase, midt imellem Amalienborg og Marmorkirken. Her kan man indimellem høre kirkeklokkerne slå og den livlige musik fra Livgardens Musikkorps. Feet by Mo ligger ca. 50 m. fra Marmorkirken metro station.

Mens fødderne ordnes, er der en oplagt mulighed for, at læne sig tilbage, lukke øjnene og hvile krop og sjæl. Du kan også få strøm til din computer, hvis arbejdet skal klares imens.

Hygiejne og sterile instrumenter er altid 100% i orden ved hver behandling. Klinikken modtager Sygeforsikring Danmark gr. 1 og 2.

Vigtig information:
Priser reguleres årligt.